Luat cu salvarea după ce s-a rupt sub el o treaptă de la podul de peste Cuiejdi

3

Aflat în stare de ebrietate, un bărbat în jur de 50 de ani a avut ghinionul să se rupă sub el una dintre treptele podului de peste Cuiejdi, din dreptul scărilor de la spital.

Căzătura a fost destul de serioasă, bărbatul nemaiputând să se ridice în urma impactului. Mai multe persoane aflate în zonă au ridicat victima și au sunat la salvare, bărbatul accidentat fiind preluat imediat de un echipaj de pe o ambulanță.

Astfel de capcane din infrastructura acestui oraș nu sunt în nici un caz din vina aleșilor locali sau lipsei de fonduri, ci apar din cauza faptului că cei care ar trebui să se ocupe de inspectarea periodică a traseelor pietonale nu o fac sau dacă o fac o fac din mașină și nu sunt în stare să comande mici reparații acolo unde e o treapta fisurată, o bucata de pavaj lipsa sau alte elemente ce ar putea duce la accidentări grave.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Ciprian spune

  Podurile cad… străzi pline de gropi… pregătite de “plombare”. Mai nou au apărut și niște “cocoașe” -de îți sar dinții (mai ales pe variantă) pe unde au îngropat firele din noul “mare proiect”
  Orașul arată din ce în ce mai urât… dar e Smart city!

 2. Jitaru Vasile spune

  Era omul supraponderal inseamna Podul asta s-a facut pe vremea lui Ceaus. cand oasmenii erau mai subtiri :)))

 3. Mirel Andrisoaei spune

  Un mare dezastru

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate