Mai cade un pod cu tot cu șosea la Piatra-Neamț

3

Deoarece au făcut mari lucrări pe strada Fermelor, cei de la primărie au deviat traficul prin zona fostelor fabrici de bere și cărămidă. Acolo se află un pod, depășit ca termen de viață și neproiectat pentru un asemenea volum de trafic. Cum era de așteptat, podul a cedat cu tot cu o bucată din drum.

Nimeni nu știe exact cât mai rezistă podul și drumul și nici nu sunt semne că cineva ar vrea să îl repare, dar așa e le Piatra-Neamț. Nimeni nu va fi tras de urechi că a mutat traficul pe un traseu unde infrastructura nu suporta acest trafic. Totul va merge la fel în continuare până la prima tragedie. Până nu va pica un pod cu cineva pe el, nimeni nu va face ceva concret. Primăria are alte priorități.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Citizen spune

  Atunci când s-a mutat traficul de pe fermelor, ăștia de se cred polițiști, locala, au avut mereu post pe fermelor, la intersecție cu service-ul man. Camioanele, deși aveau interzis peste 7.5 to, au trecut în voie bună pe acolo, fără să le spună cineva nimic. A se înțelege vehicule cu mtma>7.5 to. Se pot verifica filmări din zonă. Cum vă așteptați să reziste un astfel de drum? E ok atitudinea organului?

 2. rusu vasile spune

  orasul s-a degradat in totalitate
  din 2008 au distrus acest oras , atat economic, social, si ca nivel de trai

 3. FLORIN spune

  ”Targul de Craciun”este o prioritate mai mare pentru Carabelea si Primaria pe care o conduce.
  Asta spune totul despre el.
  Parte din Strada Fermelor” reabilitata” catastrofal.Nu are trotuare si nici pista pentru biciclete.
  Numai lozinci de 2 bani cu mobilitatea si grija fata de cetateni.
  Omu nu poate iesi din bula mafiei PDL si nu vrea sa ”inteleaga” ca nu poate face lucrari de calitate cu firmele de 2 bani din P.Neamt.
  Vai de acest oras.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate