Președintele Consiliului Județean, despre Strada Izvoare: „Nu sunt mulțumit de cum lucrează firma”

2

Din păcate lucrările de pe Strada Izvoare au stârnit nenumărate discuții, oamenii fiind nemulțumiți de modul în care decurg aceste lucrări. Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene se declară la fel de nemulțumit de modul în care se lucrează și promite să ia măsuri cu privire la acest aspect.

Pentru că vorbiți de drumuri care fac legătura între două județe, ați început lucrările la drumul cunoscut în Piatra Neamț drept Strada Izvoare, dar acest drum duce pănă la Podu Turcului, o parte din drum îl au cei de la Bacău, o parte cei din Neamț, cum stați cu această lucrare? – Robert Iosub, Ziar Piatra Neamț.

„Da, este un proiect pe fonduri europene, un proiect greu, foarte mare, cu o valoare foarte mare pentru că pornește din Piatra Neamț până în granița cu Bacău și iese pe la Boghicea, deci traversează aproape o jumătate de județ. Un proiect pe care am reușit cu foarte mare greutate să îl terminăm de licitat și să începem implementarea.

Din păcate, nu sunt mulțumit de cum implementează acest proiect și de cum lucrează firma care a început de aici de la Strada Izvoare, pentru că sunt două segmente de drum licitate. Avem un segment din granița cu Bacău, firma câștigătoare de acolo se mișcă foarte bine și sunt mulțumit de stadiul cu care avansează, însă aici la segmentul acesta, nu sunt mulțumit de cum decurg lucrările, am încercat să am toleranță pentru început, dar cu siguranță după sărbători va trebui să vedem ce se întâmplă și de ce sunt îngreunate lucrările. (…)” a declarat Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț.

2 Comentarii
  1. Mutu spune

    Pai nu prea se lucrează, au scos betonul și drumul e mai prost decât era….

  2. Cumpăt Ctin spune

    Domnul Arsene ar trebui sa meargă pe str Izvoare de la Regiment pana la intersecția Papuc și apoi spre Mărgineni să vadă cum poți să circuli in 2020 că în 1970 ,parca au trecut cu tancu ,sa schimbe în fiecare lună articulații la mașină.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate