Poți începe Noul An cu o faptă bună

0

Odată cu începerea sezonului rece, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamt a încheiat un protocol cu DAS Piatra-Neamț pentru a oferi „o masă caldă oamenilor străzilor” – așa este și numele proiectului.

La Centrul persoanelor fără adăpost din Speranța există condiții decente de trai, apă caldă, un pat cald, curat, televizor, și acest lucru datorită implicării din ultimii ani a primăriei Piatra-Neamț și DAS Piatra-Neamț.

Citiți și VIDEO cu impact emoțional – Acțiune a Poliției Locale de adunat oamenii străzii

Așadar, reluăm apelul din noiembrie 2020 (click aici) pentru a preciza că în continuare vremea este rece și oamenii străzii au nevoie de o masă caldă pe zi.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a reușit să adune mulți voluntari, oameni de bine, care au asigurat masa caldă în tot acest timp, zilnic, fiecare cât și cum a putut, în mod necondiționat. Proiectul se încheie pe 31 martie, la venirea primăverii și odată cu încălzirea vremii când, cel mai probabil, în lipsa unor măsuri eficiente de asistență socială și reintegrare, acești oameni vor ajunge din nou să petreacă nopțile pe străzi.

„Totul se face pe baza de voluntariat. Nimeni nu a fost platit niciodata din acest proiect. Lumea a inteles asta si a venit sa ne ajute. Dam de mancare oricui are nevoie, fara discriminare.”, spune Carmen Suciu, voluntarul Asociației.

Dacă doriți să ajutați cu o masă caldă într-o zi, luați legătura cu Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici. Nu veți regreta.

Pentru donații:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate