Ați mâncat bine, politicienilor, de sărbători? Bolnavii din spitale doar de 15 lei, 3 mese pe zi

0

Norma de hrană din spitalele din România este stabilită de Guvern, iar în momentul de față este de sub 15 lei pe zi. Cu alte cuvinte, un bolnav are dreptul la 3 mese pe zi a căror contravaloare (cumulat) nu poate depăși această sumă.

Această reglementare legală este o PORCĂRIE tolerată de toate guvernele care s-au perindat la conducerea României, iar această MIZERIE legislativă trebuie schimbată urgent. Să mănânce parlamentarii și guvernanții de 15 lei pe zi, dacă pot.

Primăriile sau consiliile județene care au în subordine spitale pot suplimenta din fonduri proprii această normă de hrană, dar nu și spitalele de stat – și, în fond, de ce să se dea din bugetele locale pentru îngrijirea din spitale atât timp cât noi plătim asigurări de sănătate? Nu e corect!

Dacă ați mâncat bine de sărbători și v-ați umflat burțile, politicienilor, puneți acum mâna și schimbați de urgență porcăria asta de lege cu 15 lei norma de hrană pe zi pentru un bolnav!

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate