Laurențiu Bogdan Radu 2020/2021

1

Cine este Laurențiu Bogdan Radu? Dincolo de activitățile politice sau administrative, Laurențiu este un om din Pângărați-Neamț. Un om care face bine necondiționat altor oameni și nu se laudă niciodată cu asta.

Cum a fost pentru dumneavoastră anul 2020?
Cu privire la întrebarea dumneavoastră, pot spune că anul care tocmai se încheie, pentru mine, a fost „un an condimentat” cu bune și cu mai puțin bune!
Eu sunt din fire un om sociabil căruia îi place libertatea… să știți că cel mai mult mi-a lipsit libertatea de a călători și nu mi-a plăcut constrângerea de a socializa mai mult la distanță. Chiar pot spune ca cea mai urâtă perioadă din an a fost cea în care am fost obligați să stăm în case din cauza „stării de urgență”… dar m-am conformat!

Pe plan politic, am crescut însă nu atât de mult încât mi-aș fi dorit eu… obținând locul 2 la alegerile locale din Comuna Pîngărați unde am candidat pentru funcția de primar. Totuși pentru mine este important că am crescut și cresc de la an la an și trec destul de ușor peste dezamăgiri…
Sincer, în aceste „vremuri” complicate din toate punctele de vedere, esențial este că sunt sănătos atât eu cat și familia mea unde întotdeauna găsesc un sprijin ferm oricând aș avea nevoie!

Ce vă propuneți pentru anul 2021?
Cu privire la „Ce îmi propun eu pentru 2021?” , pot spune că mi-aș dori „să apăs pe un butonul de resetare” pentru unele aspecte din viața mea și să fiu mult mai atent cui ofer încrederea… Personal cred că 2021 va fi începutul unei perioade extrem de grele în care, eu cred că trebuie să mă „focusez” pe familie și pe micul business pe care îl am… Totodată îmi voi da toată silința să mă implic în continuare în comunitate prin tot felul de activități și proiecte prin care să ajutăm la dezvoltare!
Important este să fim sănătoși și să avem speranța în suflet, mai ales în aceste zile de sărbătoare!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Laurențiu Radu spune

    Mulțumesc mult pentru articol și pentru apreciere domnule Robert Iosub!

    Vă doresc un an mai bun atât dumneavoastră cât și cititorilor acestei redacții on-line!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate