Plângerea prealabilă a consilierilor locali PSD Piatra-Neamț nu a fost admisă de Consiliul Local

0

Pe 13 ianuarie, organizația PSD Piatra-Neamț a anunțat prin vocea președintelui Florentina Moise că a depus o plângere împotriva primarului Andrei Carabelea.

Elementele plângerii rezidă în faptele care au avut loc în cadrul ședinței de Consiliu Local din data de 21 decembrie 2020. Detalii pe larg despre această plângere sunt expuse aici – click.

În cadrul conferinței de presă din 13 ianuarie, consilierii locali social democrați au semnat o plângere prealabilă către Consiliul Local și Primăria Piatra-Neamț, respectiv primarul Andrei Carabelea. Plângerea avea rolul de a solicita revocarea hotărârilor adoptate în ziua de 21 decembrie 2020, considerate a fi ilegale.

Pe 26 ianuarie a fost formulat și răspunsul de către Președintele de ședință al Consiliului Local și Compartiment Secretariat și Asistență Juridică – Consiliul Local. 

Practic, în urma prezentării unor argumente care au rol să combată cele afirmate de către consilierii PSD, plângerea prealabilă nu a fost admisă de Consiliul Local, susținându-se faptul că tot ceea ce s-a întâmplat în ședințe a fost în limitele legii.

Mai jos găsiți documentele integrale ale plângerii prealabile și răspunsului reprezentanților Consiliului Local.

Prealabila-consiliu

raspuns-plangere-prealabila

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate