Paul Tablan a fost demis abuziv. Acum urmează…

1

Încă din 2018 v-am povestit că se vrea schimbarea șefului poliției Paul Tablan și de atunci era vizibilă intenția de compromitere a sa cu ajutorul unor jurnaliști corupți care produceau materialele ce ulterior erau transformate în plângeri și i se căuta nod în papură șefului poliției.

La sfârșitul anului 2019 s-a obținut cu ajutorul Guvernului PNL schimbarea lui Paul Tablan din funcție din niște motive cel puțin ciudate care aveau un puternic miros politic.

După demiterea lui Tablan, cei care au contribuit au desfăcut șampaniile (din acelea ieftine de 14 lei) și au zis că le-a ieșit schema au avut parte de o surpriză. Curtea de Apel Bacău a avut aceleași semne de întrebare ca și publicația noastră și a decis repunerea lui Paul Tablan pe funcția de șef al Poliției Neamț până la definitivarea procesului dintre el și ministerul care l-a demis fără un motiv clar.

Așadar, din nou am avut dreptate chiar dacă alți colegi din presă făceau spume la gură. Și nu doar că o instanța a zis la fel ca noi, dar sutele de mesaje de felicitare venite pe rețelele de socializare la aflarea veștii ca a fost repus Tablan pe funcție spun totul.

Ne bucurăm nespus să vedem că toate mizeriile făcute unui om de către niște jurnaliști corupți și folosite apoi pentru forțarea unei demiteri abuzive au fost folosite pe post de hârtie igienică la Curtea de Apel Bacău.

Este foarte important de menționat că există suspiciuni bine întemeiate că niște jurnaliștii corupți care pozează zilnic în luptători anti-PSD au pregătit o parte dintre materialele folosite la demiterea abuzivă a lui Tablan, fiind plătiți de un fost demnitar PSD.

Mai multe detalii poate vom citi dintr-un rechizitoriu, că doar judecătorii aceia de la Bacău nu l-au pus „de nebuni” înapoi pe funcție și nici cei de la minister nu au amânat degeaba atât de mult numirea definitivă a altei persoane pe acest post. Știau ei ceva…

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Codul Penal spune

    Un OM și un profesionist de 7 stele,in sfârșit mai vedem și dreptate in justiție!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate