Lumea s-a cam prins că se vrea schimbarea lui Paul Tablan

6

A început să bată la ochi cadența cu care vin controalele pe capul conducerii poliției Neamț. Mai mult de atât, este cel puțin suspect modul în care dintr-o anumită direcție a mediului online din Neamț se fac atacuri directe la conducerea IPJ Neamț, atacuri pe care nu le-ar face niciun om normal la cap dacă nu ar fi instigat și dacă cineva nu l-ar asigura că îi va ține spatele.

Diferența între ce era înainte de noua conducere a poliției nemțene în acest județ și ce este acum o cunoaște toată lumea și, mai mult de atât, mai toată lumea este mulțumită, cu excepția celor plătiți sau instigați să fie nemulțumiți. Deci cam greu să schimbi șeful poliției în această conjunctura favorabilă pentru el, de aceea trebuie să i se caute nod în papură și vine control după control. E clar pentru orice om cu mintea la el că dacă Paul Tablan avea probleme, ele ar fi fost descoperite și zbura din funcție de la primele controale, dar se pare că nu au avut cu ce sa îl agațe și încă mai caută.

Cel mai posibil vor găsi ei ceva să îl schimbe pe cel care a adus liniștea în județ și cel în al cărui mandat au dispărut clanurile interlope din Piatra-Neamț. Problema este că oamenii au suspiciuni temeinice că se vrea decapitarea cu orice preț a șefului Poliției Neamț. De ce se vrea decapitarea domnului Tablan? Asta ar trebui să ne spună chiar domnia sa, eventual după ce va fi decapitat. În cazul în care nu are nimic de spus și va accepta să stea ca puiul la tăiat, nu credem că merită continuat subiectul indiferent că este sau nu schimbat abuziv. Oamenii care sunt sănătoși și se pot apăra singuri, dar nu o fac, își merită soarta.

Până ce vom vedea ce se va întâmpla nu putem decât să sperăm că cei de la minister citesc și ei presa și mai ales ce discută oamenii simpli pe rețelele de socializare și vor înțelege că lumea s-a cam prins și poate ar fi inteligent să nu riște ca peste ani și ani, când poate lucrurile se vor schimba, să fie anchetați exact cum sunt anchetați politicienii de azi care acum 10 ani comiteau abuzuri.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. un cetatean spune

  „Lumea s-a cam prins că se vrea schimbarea lui Paul Tablan” – e vreo tragedie ca se vrea schimbarea lui, sau cum?

 2. xx spune

  Intentia schimbarii comisarului Tablan este mai veche si cu mai multe episoade,adevaratul motiv este ca nu place ,sau ii incurca afacerile unui senator liberal de Neamt,daca-mi aduc bine aminte a fost si detasat in alt judet pentru un timp.Poate efectul noului episod sa fie ca si la celelalte

 3. LILIANA POPA spune

  DL. INSPECTOR SEF, CMS. PAUL TABLAN ESTE DE 7 STELE, A RESTABILIT LINISTEA SI ORDINEA IN JUDET, RESPECT!

 4. VIORICA NEDELCU spune

  DOMNU TABLAN ESTE COMANDANT DE TREABA NU TREBUI SCHIMBAT!!!!

 5. Anonim spune

  Gresit,linistea in judet nu a adus-o Paul Tablan,linistea s-a instaurat in urma conflictelor dintre interlopi(impuscaturi,bombe,incendieri,etc)fapte care nu au putut fii musamalizate de fostul sef al I.P.J.Soric,Paul Tablan a profitat doar de ocazia oferita.Nu am nimic personal cu el,dar parerea mea esta ca se cam exagereaza cu aceste merite.

 6. Fratica spune

  Noi romanii, ca natie, suferim de “scenarita”, iar lucratorii din presa mai mult ca oricine.. Din orice lucru firesc, noi contruim scenarii apocaliptice..
  In cazul de fata, Corpul de Control al ministrului, aflat in actiune la IPJ Neamt. Vai, vai, vine sfarsitul lumii…De ce ne induceti ideea ca a venit “tintit”sa-l demita pe Tablan? Ca asa circula barfa prin targ? Ca asa vor unii si altii sa credem? Ca da mai bine publicului avid de can-can o stire bombastica, cu conotatii politice, decat simplul anunt al unui control obisnuit la IPJ? In ochii dumneavoastra, o actiune de rutina, prinsa in planul de activitati al ministerului, devine Armaghedon! Poate chiar Tablan alimenteaza presa cu astfel de petarde, din teama de …destituire. Nu! Corpul de Control al Ministrului vine la Neamt dupa o activitate de aprox.o luna de zile desfasurata la IPJ Suceava si dupa alte IPJ-uri. Oare la Suceava corpul de control s-a dus tot sa-l destituie… pe Tablan? Dupa Neamt, va urma un alt IPJ. Acu’ sa nu credeti ca Tablan o fi “cel mai cel “ politist din urbe si ca…” ca el” nu mai gasim si-l apar eu… Nici pe departe… As putea mai degraba sa cred ca, Codruta-”Luluta” fiind putin ocupata cu o “posibila revocare”, nu mai poate veni la Durau sa bea sampanie cu Tablan si sa-l asigure de tot sprijinul ei si al sistemului…Prietenii stiu de ce!!!
  P.S- Imi permit sa postez acest comentariu si la articolele altor ziare, care au imbratisat acelasi scenariu apocaliptic…Pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate