Panică la Neamț – Traian Băsescu și Direcția a IV-a a Securității

2

Azi, Curtea de Apel București a admis acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securității în cazul fostului președinte al României, Traian Băsescu. Decizia nu este definitivă, dar iată că cineva recunoaște calitatea de colaborator a cuiva la Direcția a IV-a a Securității. Ce era această direcție? (click aici pentru articol) Ce făcea această direcție a Securității? (click aici pentru articol) … Să te îngrozești, pentru că această direcție a Securității a funcționat și la noi, la Neamț (click aici pentru articol), iar nemernicii care au lucrat aici și se ocupau de cele mai mari nenorociri acum sunt pensionari și încasează sume frumoase de bani pentru că și-au bătut joc de părinții sau bunicii noștri, pe unii nenorocindu -i.

Acest proces al lui Traian Băsescu a băgat deja spaima în foștii securiști ai acestei direcții, deoarece unii dintre ei pozează acum în oameni onești, trăiesc printre noi și fac jocuri politice, economice, dezinformări sau intoxicări și foarte, foarte mult rău, căci asta au fost școliți și antrenați să facă.

Acum e panică mare printre foștii securiști de la Direcția a IV-a a Securității care stăteau ascunși prin diverse poziții sociale în Neamț. Ei credeau că fiind o structură militarizată care a fost preluată de armată actele și dovezile legate de ei nu vor ieși la iveală, dar iată că s-au înșelat.

Când va veni timpul vă vom spune și nume sonore din Neamț care au în spate un istoric de securist necunoscut, foști securiști care la fel ca și Băsescu credeau că nimeni nu va avea niciodată probe împotriva lor și nimeni nu va putea dovedi ce au fost ei și ce au făcut.

Iosub Robert

Citeste și:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Adri spune

    Nu comenteaza nnimic d
    prostimea din Piatra Neamt despre sekuristii din oras , asa oras, asa tara, asa trai!

  2. Vlad spune

    Și. Cândva va sa fie TIMPUL acela ,Nu de altceva DAR sunt mai puțin de 90 de zile și se Împlinesc 30 de Ani de la ,,Mișcarea de Emancipare și care au Intinat Numele și Idealurile SOCIALISMULUI , cum Ne spunea Nea NELU I ,, și Sunt Șanse de 100% sa Răposeze Daca Nu sa și Întâmplat Intr e Timp .Geaba. m ai Dezvăluiți Atunci .SA Nu. m ai spunem de unii care așa cum ziceți fac ,sunt , implicați prin Viața Politică ori CANDIDEAZĂ Ptr un Loc ,Post de viitor OM politic .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate