Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

O bătrână va scăpa de sărăcie și nevoi cu sprijinul TSD Neamț și deputatului Ciprian Șerban

În această seară am publicat un articol în care spuneam că Bătrâna Valeria dintr-un sat de la granița cu județul Neamț are nevoie de un loc la un azil.

În doar 6 minute de la publicarea articolului am fost contactați de la organizația TSD Neamț (Tineretul Social Demcrat Neamț) de către președintele TSD Neamț și deputatul Ciprian Șerban, care s-a oferit ca în numele TSD să se ocupe de acest caz gestionat de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, în sensul în care să plătească din banii strânși de la membri azilul pentru bătrână. Un efort colectiv pentru a salva o bătrână.

Acesta nu este primul caz în care s-a implicat TSD Neamț.

În urmă cu un an, văzând cazul șocant al unei bătrâne paralizate din Neamț care a fost scoasă din casă de rude (click aici pentru articol), deputatul PSD de Neamț, Ciprian Șerban, a decis să se implice cu adevărat. (click aici pentru a citi despre gestul umanitar). De asemenea, în vara acestui an, în urma unui apelului umanitar pentru tatăl a trei copii din comuna Văleni, cu cancer laringian, domnul deputat Ciprian Șerban s-a oferit să suporte în totalitate costurile RMN-ului.

Acestea sunt doar câteva dintre cazurile umanitare în care organizația TSD Neamț și deputatul Ciprian Șerban s-au implicat. Doar prin astfel de gesturi, bătrânii, bolnavii, copiii nimănui pot primi o șansă la o viață normală, iar puterea exemplului sperăm să îi inspire pe cât mai mulți.

Caz rezolvat.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *