Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
 • :
 • :

ȘTIRE MANIPULATOARE – ”Un proiect de 4 milioane de euro va da o noua față orașului Piatra-Neamț”

Ieri vă prezentam un articol intitulat ”Un proiect de 4 milioane de euro va da o noua fața orașului Piatra-Neamț”. Azi venim să ne punem cenușă în cap. Nu se face nici pe naiba de 4 milioane de euro pentru a schimba fața orașului.

Proiectul este o idee se pare a celor de la PNL pe care viceprimarul PMP Bogdan Gavrilescu, însetat de imagine, s-a grăbit să o scoată el, dar de la idee la realizare distanța este mare. Momentan nu există nicio finanțare pentru acest proiect și primăria nu are în nici un caz acești bani.

Ne cerem scuze că am prezentat un articol manipulator cu un titlu la fel de nefericit. Materialele au fost preluate de pe pagina viceprimarului PMP, Bogdan Gavrilescu.
6 comentarii la “ȘTIRE MANIPULATOARE – ”Un proiect de 4 milioane de euro va da o noua față orașului Piatra-Neamț”

 1. xx

  Astazi a aparut un panou mare la intrarea dinspre Ceahlau in parculetul din centru cu Intentia de modificare si completare a dotarilor de la Curtea Domneasca si pietonalul de la hotel la teatru

  Raspunde
 2. Florinel

  Si cu spațiile goale din cele 2 mall-uri cum rămâne. ….nu sunt cei din primărie sa închirieze niste spații…de unde bani pentru alte clădiri…..

  Raspunde
 3. mickey999

  Pfaaaai …si eu ma chinuiam cu numaratoarea celor 200 de locuri de parcare promise….

  Uite cum m-ai indus tu in eroare eronata ….

  🙂 🙂 🙂

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *