La spitalul din Piatra-Neamț se blochează instalarea sistemului de pontaj electronic

3

De luni de zile se încearcă montarea unui sistem de pontaj electronic (click aici pentru articol) la spitalul din Piatra-Neamț ca să nu mai poată veni și pleca după bunul plac medicii și asistenții.

La început s-a încercat să se facă presiuni de ordin moral, chiar și religios (click aici pentru articol), dar imediat s-a trecut la activarea tuturor mecanismelor de apărare ale cadrelor medicale care chiulesc de la serviciu pentru că lucrează și în privat sau ale amantelor care, contra serviciilor de altă natură prestate, sunt pontate ca fiind la serviciu, dar ele sunt unde vor numai la serviciu nu.

Nici la această oră sistemul de pontaj electronic nu este implementat spre disperarea conducerii spitalului care înoată în glodul mafiot de la toate nivelele acestui spital.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Iorgu Neacșu spune

    Rog pe oricine să meargă noaptea după ora 1.00 la secția de chirurgie să vadă ce frumos dorm asistentele pe canapele iar medicul de gardă nu poate fi deranjat până la6. 30 din somnul plătit ca ‘de garda’. Pentru asta au salariile alea mari :ca să doarmă!! Ar trebui pus pe ușă ca la hotel:Nu Deranjați!

  2. CORECT spune

    ORICUM ELE AU UNDA VERDE PESTE TOT, DE CE SA NU AIBA SI LA SJN?:)))) CA DOAR LE PRESTEAZA SI DR. SERVICII ORALE.

  3. Anonim spune

    Na.,ca acum au luat si decizia anularii unor concursuri …dar cu cel din iulie unde au intrat rudele casieriei si a d.nei Stribu din comisia de evaluare de ce nu se ia nici o masura? ??De ANULARE de exemplu😁

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate