Primarul din Bârgăuani a primit interdicție de a se apropia la o distanţă mai mică de 50 m

0

Primarul comunei Bârgăuani s-a supărat se pare pe un cetățean din aceeași comună care l-ar fi denunțat la poliție și cu care are de mai mult timp ceva de împărțit. Din probele de la dosar reiese că ar fi vorba de o femeie, deci nu ne interesează subiectul, fiind legat de viața privată.
Cei doi s-au certat așa de rău și, din ce decide instanța, se pare că cel mai periculos ar fi fost primarul care a primit și o interdicție de a se mai apropia de victimă.

Interesant este că primarul a primit o sentință neobișnuită pentru un edil, iar încălcarea acestui ordin de protecție ar putea să îl ducă după gratii.

Nr. unic (nr. format vechi) :9355/279/2019
Data inregistrarii05.09.2019

Solutia pe scurt: .Admite cererea precizată formulată de reclamantul VORONEANU SORINEL în contradictoriu cu pârâtul VORONEANU CEZAR MIHAI. Dispune emiterea următorului ORDIN DE PROTECŢIE, privind reclamantul VORONEANU SORINEL: „ Obligă pârâtul să păstreze faţă de reclamant o distanţă minimă de 50 m, pentru o perioadă de 3 luni de la pronunţarea prezentei hotărâri. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamantul pentru o perioadă de 3 luni de la pronunţarea prezentei hotărâri. Dispune avansarea onorariul apărătorului din oficiu al pârâtului, în sumă de 500 lei (delegaţie nr.18049/5.09.2019), din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul de Avocaţi Neamţ. Obligă pârâtul la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. În conformitate cu dispoziţiile art. 23 alin. (5) din Legea nr. 217/2003 atrage atenţia pârâtului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an. Executorie fără somaţie sau fără trecerea vreunui termen. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Piatra Neamţ. Pronunţarea soluţiei s-a făcut prin punerea acesteia la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi data de 6.09.2019.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate