Judecătorii au pus frână liberalilor nemțeni în distrugerea și falimentarea județului

0

Liberalii nemțeni au pierdut definitiv și irevocabil un nou proces intentat împotriva Consiliului Județean Neamț. Deși în perioada 2016-2020 organizația liberală a avut doar 3 propuneri legislative din totalul de 1947, se pare că acești „aleși” au considerat de cuviință să risipească și timpul instanțelor de judecată cu solicitări care nu au nicio legătură cu apărarea intereselor nemțenilor.

Dimpotrivă. În urma demersurilor liberalilor în instanțele de judecată, comunitatea nemțeană a pierdut 27 de milioane de lei, chiar dacă dreptatea a fost de partea Consiliului Județean Neamț. Mai mult decât atât, în ultimele luni, mânați de interese politice obscure, liberalii s-au opus sistematic prin vot în Consiliul Județean unor proiecte necesare pentru copii sau bătrâni, pentru sănătate etc.

Fiind vorba de acțiuni politice intenționate și neîntemeiate pe baze legale ale PNL Neamț, acțiuni care au dus la pierderi de zeci de milioane de lei județului Neamț și de faptul că instanțele de judecată s-au pronunțat definitiv și irevocabil pe aceste sabotaje ale liberalilor, ar fi corect ca de acum să intre DNA pe firul poveștii, deoarece nu e normal să piardă județul Neamț zeci de milioane și vinovații să nu fie cercetați.

Organizația liberală de la Neamț, condusă de amatorul George Lazăr, prin consilierii săi județeni, care în primul mandat 2016 – 2020 au avut doar trei propuneri legislative din totalul de 1.947, a pierdut încă un proces pe care l-a intentat Consiliului Județean împotriva intereselor nemțenilor.
Lipsiți de scrupule, deși au pierdut un proces în 2021, iar comunitățile nemțene au fost păgubite de 27milioane de lei, bani pe care nu i-au mai primit și multe proiecte necesare cetățenilor au rămas fără finanțare, în 2022 au continuat să aibă aceeași atitudine distrugătoare și au contestat o altă hotărâre de Consiliu Județean, prin care propusesem aprobarea bugetului județului Neamț pe 2022.
Au arătat și de această dată că nu le pasă, demonstrând că interesul lor este să își atingă scopurile politice, nu să facă administrație în favoarea nemțenilor.
Astăzi, Curtea de Apel Bacău ne-a dat dreptate, sentință definitivă și irevocabilă și a dat ca fiind nefondat recursul celor de la PNL, care au vrut să se anuleze hotărârea prin care noi am alocat bani pentru nenumărate proiecte din județ.
Oare nu le este rușine acestor oameni să se mai uite în ochii nemțenilor?! Dovedesc că înfrânarea actului administrativ pentru ei e o practică și apelează la instanță, contestând hotărârile prin care vizez dezvoltarea județului, susținerea proiectelor, desfășurarea activității în spitale, instituții de asistență socială, în administrație, cultură, sport, religie!
Sper ca la aprobarea bugetului pe 2023, acești liberali ajunși la Consiliul Județean pentru „a reprezenta interesele nemțenilor“, să mai lase din ura care le-a cuprins sufletele și să voteze alături de mine, de colegii mei, pentru a avea un buget care să rezolve problemele județului.

a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate