Consilierii județeni PNL au pierdut procesul contra modului în care a fost votat bugetul județului Neamț

3

Vă spuneam recent că PNL și USR au contestat în instanță bugetul județului votat în plenul CJ Neamț (click aici pentru detalii). Instanța de judecată le-a respins acțiunea, trimițându-i la plimbare. (click aici pentru decizie instanță).

Am dori să putem spune că noi am avut dreptate și instanța de judecată a zis ca noi doar că, deși liberalii au pierdut procesul, nu l-au pierdut pentru că nu ar fi avut dreptate, ci din gravă incompetență sau pentru că s-au autosabotat. Instanța nici nu a ajuns să judece cauza, deoarece unul dintre liberali s-a sucit și a zis că el nu a fost de acord cu această contestație, iar cel care s-a ocupat de acțiunea în instanță a liberalilor a fost atât de incompetent sau atât de sabotor încât nu a plătit o amărâtă de taxă de timbru de câțiva lei necesară când dai pe cineva în judecată.

Penibil.

Oamenii aceștia nu sunt în stare să deschidă și să ducă o acțiune în instanță, deși ar vrea să conducă un județ întreg… Oameni aceștia vor să se bată cu PSD-ul când ei nici nu sunt în stare să ajungă la locul de bătaie că au șireturile legate și se accidentează singuri pe drum.

Ne declarăm total dezamăgiți. Am fi vrut să ne batem în argumente de legalitate cu acești domni aleși locali. Rușine, PNL Neamț! Ne-ați luat ocazia să vă batem cu argumente, v-ați bătut iar singuri. Atenție, dacă faceți recurs, să depuneți actele în clădirea aceea unde umblă oameni îmbrăcați în robe (click aici DEX robă). Clădirea cealaltă, cu lădițe în care sunt chestii verzi, roșii sau de alte culori, e aprozarul.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Irimia ghe spune

  sa le facem dosare penale

 2. Codrin spune

  Ce trebuie sa facem sa-i dam afara ?
  Strângem semnături, facem alte alegeri, ce putem face ?
  Sa-i trimitem in lada de gunoi a istoriei !

  1. Citizen spune

   Sa știi ca nici celelalte partide nu sunt mai breze.
   E clar că ăștia de au atacat sunt, pur și simplu, mai proști. Dar, sa nu ne amăgim cu apă… La fel de prosti sunt și ceilalți sau, mai rău, la fel de rău intenționați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate