În ședința de CJ Neamț, liberalii s-au opus construirii unui loc de joacă pentru copiii cu nevoi speciale dintr-un oraș condus de un… liberal

1

A fost o ședință de Consiliu Județean cu scântei pe 27 octombrie, o ședință în care liberalii, cu același motiv pe care nu îl mai cred nici copiii de grădiniță care nu înțeleg politica și administrația, au spus că se abțin de la proiectele inițiate de Ionel Arsene în semn de boicot. Chiar și așa, și-au încălcat propriul boicot când a venit vorba de 2 proiecte care „dau bine” la imagine, dar despre acest lucru într-un alt articol. Motivul infantil al abținerii de la vot a liberalilor a fost explicat și răsexplicat de noi în mai multe articole.

Citiți și:

În ședința din 27 octombrie au fost pe ordinea de zi mai multe proiecte, unul dintre acestea fiind legat de aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții de interes județean „Amenajare spațiu de joacă pentru copii” în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Roman. Trecând repede peste faptul că liberalii s-au abținut de la votarea unui proiect dintr-un oraș condus de un primar liberal, cel mai grav aspect semnalat atât de președintele de CJ Neamț, cât și de alți consilieri este acela că nu au votat un proiect în beneficiul real al unor copii nevinovați, cu nevoi speciale.

Proiectul a fost adoptat, chiar și fără voturile liberalilor, însă nimeni întreg la cap nu a putut înțelege până unde poate duce acest conflict politic izvorât dintr-o frustrare care începe să devină răutate pură.

Înțelegem cu toții conflictele politice și tot ce rezultă din acestea, dar ar trebui undeva să existe o limită. Situația e cu atât mai absurdă cu cât liberalii nu au votat niciun proiect, fie el în beneficiul copiiilor sau al altor cetățeni, dar au votat cu ambele mâini pentru niște proiecte care sprijineau Biserica, în aceeași ședință la care au zis că se abțin de la vot. Rușinos!

Din ciclul „liberalii anti-nemțeni“

Astăzi am condus ședința ordinară a Consiliului Județean Neamț, prilej pentru aleșii PNL de a mai demonstra o dată că ei nu dețin actualele mandate pentru a-i reprezenta pe nemțeni și pentru a acționa pentru binele județului, întrucât acești aleși sunt de fapt o gașcă de oameni toxici fara Dumnezeu, care distrug cu bună știință tot ce e în jurul lor!

Prea multe amănunte nu are rost să prezint cu privire la nepăsarea, la răutatea acestor oameni, dar vreau să aduc la cunoștința nemțenilor faptul că liberalii din CJ, pentru a-și păstra doza de cinism incomensurabil, au ajuns să voteze și împotriva copiilor cu nevoi speciale. Când se opun proiectelor mele pentru dezvoltarea județului – e ticalosie, dar să fii împotriva unor micuți bătuți de soartă e cinism! Doamne ferește!

Așadar, dragi nemțeni, pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a fost un proiect referitor la aprobarea devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții de interes județean „Amenajare spațiu de joacă pentru copii“, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roman. Ei, imaginați-vă, oamenii partidului îngălbeniților de răutate, care de doi ani n-au avut aproape nicio inițiativă, s-au opus acestui proiect. Ce vină au acei copii, de s-au gândit liberalii noștri să îi pedepsească în halul acesta, nu știu… Culmea, proiectul vizează o instituție din Roman, oraș condus de un liberal de-al lor.

Ce să mai ceri acestei găști toxice când nu susține un proiect gata făcut, așezat pe masă doar pentru a fi aprobat? Cum să mai aștepți de la ei să facă ceva de la zero?

Bravo, consilieri județeni PNL! V-ati facut de toată rușinea și astăzi! Nu mă pot plânge că nu am colegi cu care să fac echipă pentru dezvoltarea județului,întrucât proiectul a trecut cu votul celorlalți consilieri!

Dacă ceea ce ați făcut azi a fost după mintea voastră, slabă minte aveți! Iar dacă v-a învățat cineva, prost cap a avut, ca să îl parafrazez pe Creangă al nostru. Un cap prăfuit care o sa va îngroape ca partid la Neamț!

a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Leo Taxil spune

    Peneliștii vopsiți tot nu-și pot ascunde originea întunecată de foști conbatanți ai celui mai odios partid din ultimii ani, PDL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate