„Infinită dragoste și recunoștință doamnei Barbara Stamm, îngerul Centrului Păstrăveni“ (Adrian Niță)

0

Prefectul județului Neamț, domnul Adrian Niță, a fost prezent la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni, unde s-a vorbit la trecut despre doamna Barbara Stamm, președinta Fundației Bayerische Kinderhilfe Rumanien și Fundației Bavaria pentru România, cea care s-a preocupat, începând cu 1991, de derularea a nenumărate proiecte ce au salvat de la o viață chinuită sute de suflete din această unitate de protecție și asistență socială.

Tradiționala întâlnire a Barbarei Stamm cu asistații și angajații CRRPH Păstrăveni înainte de Crăciun, când se cântau colinde și se împărțeau daruri, a fost de această dată un moment comemorativ. Cu lacrimi în ochi, prietenii ei de la Păstrăveni au vorbit despre faptele excepționale pe care Barbara Stamm le-a făcut pentru ei până pe 5 octombrie 2022 și s-au rugat pentru liniștea sufletului bun al celei pe care o consideră o adevărată mamă. De asemenea, a fost sfințită o placă comemorativă cu numele ei și am urmărit un film omagial, care ne-a amintit de altruismul distinsei doamne.

„Infinită dragoste și recunoștință doamnei Barbara Stamm, îngerul Centrului Păstrăveni“ – scrie pe plăcuța comemorativă. Este mesajul care va dăinui în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o!”, a transmis Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate