Festivalul „Ella Suciu” 2018 – Spectacol caritabil pentru salvarea de vieți și sprijinirea studenților fără posibilități

0

Pe 30 mai, între orele 16-20, Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț organizează Festivalul de muzică „Ella Suciu”, ediția a 2-a, la Teatrul Tineretului Piatra-Neamț. Parteneri: Asociația Umanitară Codrin, președinte Monica Sofron, Asociația „Culiță Tărâță”. (click aici pentru a vedea ediția de anul trecut)

Vor concerta: GOT-X Bârlad, Los Anonimos Piatra-Neamț, Voluntarii Îngerilor, elevi ai liceului Victor Brauner Piatra-Neamț.  Un concert caritabil susținut pentru zece copii cu afecțiuni cardiace care necesită urgent investigații. În cadrul acestui concert caritabil se vor strânge fonduri și pentru a susține bursa socială „Ella Suciu”. Detalii despre bursă aici.

„Dăruim împreună pentru o lume mai bună! Bucuria lor va fi și a ta! Nevoile sunt multe, nu le vom putea acoperi pe toate, însă fără îndoială că ÎMPREUNĂ vom putea aduce bucuria și lumina unei speranțe în casele și sufletele lor! Peste un sfert dintre copiii din România trăiesc sub pragul sărăciei, în excluziune socială și prezintă abandon școlar. Să nu le abandonam visurile! Ei merită totul! Donează și tu, să fim alături de ei. Mulțumim tuturor celor care ne susțin!”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate