Sprijină și tu Asociația Născută Înger să susțină 10 studenți, fără posibilități materiale, la facultate

1

Asociația Născută Înger din municipiul Piatra-Neamț, prin Carmen Suciu, a lansat un apel de strângere de fonduri pentru burse sociale pentru anul 2017. Carmen Suciu a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro că asociația pe care o coordonează are în grijă 10 studenți fără părinți sau proveniți din familii monoparentale, cu situații sociale foarte dificile. Studenții provin din județele Vaslui, Iași, Neamț, Suceava și Botoșani și sunt sprijiniți prin intermediul acestor burse sociale cu plata căminului, alimente, îmbrăcăminte, produse de igienă, încălțăminte etc.. Studenții învață la facultăți precum Asistență Socială, FEEA, Medicină, Geografie, Chimie, sunt niște copii minunați care vor să învețe, în pofida lipsurilor materiale. Trei dintre aceștia fac voluntariat în cadrul Asociației Născută Înger.

Bursa socială Ella Suciu a Asociației Născută Înger este o continuare a activității regretatei surori a lui Carmen Suciu, Ella Suciu, care a susținut din venituri proprii, în timpul vieții sale, trei generații de studenți până la capăt și le-a oferit o șansă la un viitor mai bun.

Cei care doresc să ofere un mic ajutor financiar o pot face donând în contul de mai jos.

Donații cu specificația „Bursă socială Ella Suciu”

  • Asociația Născută Înger
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra-Neamț

Contact Asociația Născută Înger: 0744 893 337; asociatianascutainger@yahoo.com

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Asociatia Nascuta Inger spune

    Va multumesc pentru sprijin!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate