,,Împreună salvăm o viață”, un spectacol caritabil care a reunit suflete de îngeri în sala ,,Calistrat Hogaș” a CJ Neamț

0

Arta și-a adus prinosul de frumos, înca odată, într-un spectacol caritabil ,,Împreună salvăm o viață”, inițiat și organizat de de Asociația ,,Născută Înger” din Piatra-Neamț în cadrul primei ediții a Festivalului Ella Suciu.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 10 iunie 2017, la ora 17.00, în sala ,,Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț. Donația minimă de participare a fost de 30 lei, bani ce vor fi strânși pentru doi copii bolnavi, Grigoraș Raul, în prezent internat la spitalul „Sfânta Maria” Iași, diagnosticat cu sindromul Stevens Johnson, și Miron Cătălin Mihai, în recuperare autism. Din aceste fonduri, Asociația Născută Înger, reprezentată de președintele Mihaela Doniga, Carmen Suciu și Romulus Marcoci, va susține și bursa socială „Ella Suciu” oferită unor studenți sustinuți de ONG. Detalii despre bursă aici.

Partener organizator a fost și Asociația Umanitară Codrin din Piatra-Neamț, președinte Monica Sofron, iar evenimentul a fost susținut atât de Primăria Municipiului Piatra-Neamț, cât și de Consiliul Județean Neamț, și, ca de fiecare dată, Dorin Căpitanu, prin firma Dolinex, a întins o nouă mână de ajutor. DGASCPC Neamț a fost reprezentată la eveniment prin directorul Cristina Păvăluță, un bun partener al Asociației „Născută Înger”. Prezentatorul evenimentului a fost tânărul Claudiu Ladan.

Printre invitați s-au numărat: Școala de muzică Bârlad cu profesor Maria Ciorașcu, Lupu Diana – pian, Helmegianu Juan și rapsod, Ansamblul Vlăstarele lui Enescu Botoșani cu Constantin Iulian, Centrul Social Împreună Piatra-Neamț, Centrul de Permanență Ion Creangă Piatra-Neamț, Centrul de zi Ion Creangă Piatra-Neamț și mulți alții. De asemenea, la chemarea de ajutor a Asociației Nisi Art-A.N.A., din Piatra-Neamț s-au reunit talente din diferite sfere de activitate, înfrățindu-se cu artiști, de pe alte meleaguri, veniți la noi pentru o cauză nobilă.

„Permiteți-mi ca în numele președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, să îi felicit pe organizatorii acestui concert caritabil, prin care urmărim să îi ajutăm pe cei aflați în suferință. Le cunosc foarte bine activitatea și îi felicit pentru implicarea lor. Le urez multă sănătate celor care au nevoie și să ne revedem cu bine.”, a declarat Octavian Bărbuleț-Tărăntuș, consilier al președintelui Ionel Arsene.

„Plecăm permanent de la ideea că trebuie să ne pese de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru și că împreună putem schimba lumea în bine prin iubire, determinare, implicare, dăruire și ajutor la nevoie. Sprijinul pe care noi îl acordăm persoanelor defavorizate sau cu nevoi specifice este de tip educațional, profesional, material, financiar, medical, psihologic, cultural, spiritual, social prin intermediul voluntarilor noștri. Consider că lumea poate fi mai bună dacă noi toți suntem mai bine pregătiți pentru viață, dacă avem principii sănătoase, dacă suntem instruiți, încurajați, bine pregătiți, educați, promovați, ajutați și susținuți în tot ceea ce are mai bun fiecare în el. Dezvoltarea personală va duce la dezvoltarea grupului, a comunității și a întregii societăți. Fac apel la iubire, înțelepciune, armonie, ajutor reciproc, recunoștință, și să nu uităm că doar iubirea creează punți de legătură între oameni și, dăruind iubire, vom primi iubire. ”, a spus în cadrul evenimentului președintele Asociației Născută Înger, Mihaela Doniga.

 

 

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate