FESTIVALUL BRAZII ALTFEL

0

BradCentrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, în parteneriat cu Librăriile Bibliopolis, vă invită să intraţi în minunata lume a lui Moş Crăciun, a oamenilor de zăpadă, a clopoţeilor şi a brăduţilor de Crăciun. Doar că, de această dată, elevii şcolilor din judeţ au fost invitaţi să inventeze brazi de toate felurile şi de toate culorile, dar care să fie confecţionaţi din materiale reciclabile, neconvenţionale. Proiectul Brazilor Altfel este menit, pe de o parte, să provoace imaginaţia, creativitatea şi talentul copiilor, mici şi mari din şcolile nemţene. Pe de altă parte, festivalul se doreşte a fi un exemplu de bună practică, să ofere o soluţie în încercarea de a ocroti pădurile măcelărite în perioada Sărbătorilor de iarnă. Proiectul îşi propune, de asemenea, să demonstreze că se poate sărbători Crăciunul la fel de frumos şi fără un brăduţ natural a cărui soartă pare pecetluită – dat afară din casă la început de ianuarie şi „parcat” lângă tomberon.
Festivalul Brazilor Altfel, a ajuns la faza finală, aceea a expoziţiei brăduţilor născociţi de concurenţi şi a premierii lor. Evenimentul va avea loc vineri, 13 decembrie, la sediul instituţiei, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, începând cu ora 12.00.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate