Curtea de Conturi descinde, luni, la spitalul judeţean

1

* “Eu am cerut acest audit financiar”, susţine managerul, dr. Ioan Lazăr

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ este ţinta unui nou control financiar. Reprezentanţii Curţii de Conturi au aruncat “buzduganul” anunţându-şi vizita pentru data de 18 februarie.

“Eu am cerut preşedintelui Consiliului Judeţean să facă demersuri pentru rezolvarea, pe cale ierarhică, a problemei referitoare la punerea în aplicare a măsurilor dispuse prin raportul Corpului de control al ministrului Sănătăţii”, ne-a declarat dr. Ioan Lazăr, managerul SJU Neamţ. “I-am explicat că în ţara asta singurele organe abilitate să dispună şi să ia măsuri sunt Curtea de Conturi şi Ministerul Sănătăţii, nu managerul de spital. Trebuie respectată ierarhia. Şi iată că am primit o adresă de la Camera de Conturi Neamţ prin care sunt anunţat că de pe 18 februarie până pe 6 martie voi avea audit financiar-contabil de la Curtea de Conturi”.

Sursa: Ceahlaul

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. vali spune

    Poate vor inceta in sfarsit atacurile din presa la adresa lui Lazar si va fi lasat sa faca lumina in jaful de la spital!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate