Presa locală: Țara lui Papură Vodă la CMI Urban: Absurdul la el acasă

0

Actualizare: Oficiali ai societății Urban au resigilat clădirea restaurantului Monte Carlo și așteaptă întâlnirea cu fostul chiriaș pentru a afla amănunte despre cum a fost posibilă organizarea unei nunți într-un spațiu aflat în conservare. Interesant este că nu s-a depus plângere la poliție pentru a se cerceta cine a rupt sigilile sau pentru violarea proprietății.

Scriam luni, 9 noiembrie, cum restaurantul Monte Carlo din ștrandul Tineretului din Piatra Neamț, aflat acum pe lungul drum al predării-primirii de la Compania Municipală de Investiții Urban la Primăria Piatra Neamț, sigilat și pus în conservare până la elucidarea regimului său de proprietate publică, a fost deschis, rebranșat la utilități și folosit (cu succes, după cum arată pozele de pe Facebook) pentru găzduirea petrecerii de nuntă a unei familii de bun contribuabili la bugetul municipiului Piatra Neamț.

[…]

papura

Citește mai mult în Mesagerul de Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate