Presa locală: Consilierii județeni se tem de preoți și nu refuză finanțarea bisericilor

1

400.000 de lei din bugetul județului Neamț pe 2015 sunt alocați de Consiliul Județean (CJ) Neamț ca sprijin financiar pentru unitățile aparținând cultelor religioase recunoscute în România. Suma a fost aprobată prin votul consilierilor județeni în ședința extraordinară din 11 noiembrie. „Mitropolia Moldovei și Bucovinei solicită acordarea unui sprijin financiar unor unități locale de cult, după cum urmează: prin adresa nr. 1865/2015, solicită acordarea unui sprijin financiar pentru Parohia «Schimbarea la Față» Secu, din comuna Tașca, județul Neamț, pentru realizarea lucrărilor de pictură la biserica parohială, iar prin adresa nr. 1781/2015, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului solicită acordarea unui sprijin financiar pentru Parohia Secuieni II, din comuna Secuieni, județul Neamț, în vederea continuării lucrărilor de construcție a bisericii parohiale“, a menționat în expunerea de motive inițiatorul proiectului, președintele Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban.

Continuarea în Ziarul Ceahlăul

bani

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Dupa finantarea unui numar foarte mare de scoli si gradinite ,dupa finalizarea lucrarilor la inlocuirea conductelor de apa potabila a municipiului, alesii locali au hotarat sa aprobe fonduri si ptr nicai biserici ,ca sa-i ierte dumnezeu ptr minciunile din campaniile electorale sifoloasele necuvenite pe care le primesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate