Condiţii de coşmar la Secţia Obstetrică-Ginecologie

7

Secţia Ginecologie a Spitalului Judeţean este descrisă de-a dreptul terifiant de una din pacientele internate în urmă cu câteva zile. Pacientele sunt spitalizate în condiţii greu de închipuit. „Pacientele internate în secţia Ginecologie împart aceeaşi baie cu copiii internaţi la secţia Chirurgie Infantilă, masa ginecologică pe care au loc intervenţii chirurgicale este amplasată în mijlocul unui salon în care stau paciente, iar femeile stau câte două într-un pat“ ne-a dezvăluit Anamaria Atodiresei, profesoară în Borca.

Continuarea in Realitatea

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. ramona spune

  Se pare ca nu sa schimbat nimic de acum 7 ani cand am nascut eu,in acelasi spital unde-mi pazeam copilul nou-nascut de gandaci.Cand i-am spus doctorului Tudose de existenta gandacilor mi-a raspuns:lasa-ti doamna ca sant sterilizati.Frumos,nu?

  1. Legiferatorul spune

   Daca n-ar fi fost cinic,am putea spune ca d-l dr. a glumit,iar d-vs,n-aveti simtul umorului.
   Cinic exprimandu-ma.
   Va inteleg,d-na,dar asta-i soarta,noastra,a plebei.
   Sa radem manzeste,la „glumele”lui dom’doftor.
   Si asa va ramane.

 2. Valentin spune

  Noi am evitat toata porcaria asta din Spitalul Judetean Neamt, l-am ascultat pe demisionarul doctor Roznovanu ( o mare pierdere pentru acest spital judetean pentru ca este un foarte bun profesionist) si ne-am dus cu sotia sa nastem la Moinesti unde exista o sectie pusa bine la punct cu fonduri europene in 2007-2009. ( cum de s-a reusit acolo o astfel de performanta ? E simplu : se numeste management performant …)
  Dr. Roznovanu s-a angajat la spitalul din Moinesti ca sa poata sa duca la capat in perfecta stare toate sarcinile pacientelor lui. A stat la capul sotiei de la primele contractii si cu ajutorul lui mai avem un baietel sanatos care acum are 11 luni…
  In gasiti la cabinetul lui din incinta fostului spital De la Roznov.
  Multumesc.

 3. Laura spune

  Este o situatie jenanta, o situatie de neinchipuit ca se intampla in zilele noastre. Este strigator la cer, este sub demnitatea femeilor. Pacat ca se intampla astfel de lucruri. Mare pacat. As spune mai multe, dar am ramas fara cuvinte.

 4. dreptate si adevar spune

  Da doar nu va-ti fi asteptat la paturi cu telecomanda, baie proprie cu celofan care se trage singur la colacul de la veceu…LA NAIBA!!! TRAITI IN PIATRA NEAMT, VOI NU SUNTETI DE PE PLANETA PAMANT? In Franta mai ziceam, da aicea? Tot ne miram atata de lucrurile firesti si normale pentru o societate plina de hoti. Pai de unde sa mai fure escrocii politici daca ar fi hartie igienica la spital ori sapun la toaleta.

  1. marius spune

   F. bun comentariul,na-ti prins chiar esentialul,dar va-ti prins ca traim in-tro societate plina de ho-ti.

  2. Valentin spune

   Da se poate sa ai conditii civilizate. Le gasiti la spitalul din Moinesti-Bacau, unde ” a fura” se pare ca nu exista in vocabular.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate