Concursul de admitere în învățământul postliceal militar

0

Concursul de admitere 2020 în învățământul postliceal militar se va desfășura pe baza mediei de la Bacalaureat (nu vor exista examene scrise). Atenţie! Este vorba de concursul de admitere la care vor participa candidaţii deja înscrişi.

foto arhivă

Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2020-2021 poate fi descărcată/vizualizată AICI

Pentru mai multe detalii accesați site-urile școlilor militare de maiștri militari și subofițeri, deoarece fiecare unitate de învățământ va publica, foarte curând, propria metodologie de admitere.

Admiterea candidaților înscriși pe locurile Ministerului Apărării Naționale se realizează după parcurgerea etapelor specificate în Anexa nr. 2 la Ordinul ministrului apărării naționale nr. M 112/2020 pentru modificarea Ordinului M 217/219. O puteți vizualiza/descărca de AICI:

Dosarele candidaţilor vor fi trimise la unitățile de învățământ postliceal militar, conform primei opțiuni. Candidaţii vor fi ierarhizaţi în ordine strict descrescătoare a mediei de admitere (mediei de la examenul de bacalaureat). Locurile scoase la concurs vor fi ocupate în ordinea ierarhizării, de către candidații declarati ”Admis”/”Apt” la selecție.Toate probele de selecție, inclusiv examinarea medicală rămân valabile.

Candidații astfel ierarhizați vor participa la procesul de selecție începând cu data de 31.07.2020. Pentru candidaţii care au susţinut, deja, probele de selecţie, rezultatele rămân valabile. Candidații vor susține probele de selecție în ordinea ierarhizării, până la ocuparea tuturor locurilor scoase la concurs.

Mai multe informaţii puteţi obţine accesând link-urile indicate sau contactând personalul birourilor informare-recrutare ori accesând site-urile unităților de învățământ postliceal militar şi consultând metodologiile de admitere ale acestor școli.

Pentru informații suplimentare CONTACTAȚI BIROURILE INFORMARE RECRUTARE. Adresele și nr. de telefon pot fi găsite AICI și AICI (ambele) și pe site-ul recrutare.mapn.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate