Rezultatele la repartizarea computerizată/Absolvenții de gimnaziu află la ce liceu au intrat

0

Elevi absolvenți de gimnaziu vor afla astăzi, 10 iulie, la ce liceu au intrat, după publicarea rezultatelor la repartizarea computerizată. De asemenea, tot astăzi, conform calendarului comunicat de Ministerul Educației, va fi publicată lista cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal.

Rezultatele la repartizarea computerizată pentru admiterea la liceu 2020 vor fi disponibile AICI

Luni, 13 iulie, vor putea fi transmise dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi. Cea de-a doua etapă de admitere în învăţământul liceal  de stat va începe în 24 iulie, pe locurile rămase libere.

  • Ierarhia mediilor de admitere a elevilor din Neamț poate fi vizualizată AICI
  • Lista specializărilor pe licee în Neamț poate fi vizualizată AICI

 În județul Neamț au fost înregistrate 21 de medii de zece la Evaluare Națională 2020. Totodată, patru elevi au reușit performanța de a avea media zece în toți anii de gimnaziu și la examenul de Evaluare Națională. 

Cei patru copii provin de la următoarele unități de învățământ:

  • COLEGIUL NAȚIONAL „ȘTEFAN CEL MARE”, ORAȘ TÂRGU NEAMȚ
  • ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 3, MUNICIPIUL PIATRA-NEAMȚ
  • ȘCOALA GIMNAZIALĂ „IEREMIA IRIMESCU”, COMUNA BRUSTURI
  • ȘCOALA GIMNAZIALĂ  BARTICEȘTI, COMUNA BOTEȘTI

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenţilor învăţământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate