Cei din Dărmănești să își facă provizii de apă! Luni se întrerupe furnizarea până la ora 19.00

2

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de LUNI, 11.04.2016, între orele 08:00 – 19:00, în municipiul Piatra-Neamț, pe străzile: C-tin Mătasă (inclusiv Grădinița nr. 12 și Dispensar nr. 6), 1 Decembrie 1918 (doar bl. S 13 și S 14), M. Viteazul (Bl. 23, 24, 25, 26, 27), Aleea Garofiței, Aleea Armoniei (inclusiv Școala Generală nr. 5), Aleea Ulmilor (de la intersecția cu str. M. Viteazul până la Complex Adridan, inclusiv Fabrica de pâine Delta și Piața Dărmănești), strada Zimbrului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. legio spune

    La o groapa facuta pe aleea Garofitei, vreo 10 haldai stateau cu miinile pana la coate in buzunare si se amuzau de mama focului iar platitorii trag ponoasele ,o bataie de joc mai mare la adresa populatiei ,nici ca se poate.

  2. vio spune

    la cati bani cheltuiti cu spartura langa spartura mai bine inlocuiti tronsonul de tiava total pe str.respectiva si a-ti scapat de cativa metri pe o lunga perioada de timp.Conductele sunt ca panza de paianjen stiti bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate