PSD – 9,8 m/s

1

De ceva vreme, din ce în ce mai mulți PSD-iști au decis să sară din barca partidului sau să întoarcă spatele acestuia, nemaimplicându-se în pregătirea campaniei. Primul care a întors spatele a fost Vlad Marcoci care, în timp, a primit mai multe palme de la partid, chiar daca aparent a fost promovat pe unele funcții de care s-a bucurat mai mult cu titulatura, că de luat decizii nu a fost lăsat să le ia. Ținând cont de faptul că domnul Marcoci era catalogat ca traseist politic, plecarea lui nu a fost de natură să zguduie serios PSD-ul, dar lPSD4a câteva zile a urmat șefa organizației de la Piatra-Neamț, doamna Aurelia Simionică.
Desigur că PSD-ul ar fi avut motive bine întemeiate să renunțe la doamna Simionică imediat după alegerile din 2012, dar nu a făcut-o, preferând să se folosească de ea și să o bage în fața la multe acțiuni unde PSD-ul a căzut foarte prost, cum ar fi tentativele hilare de a schimba primarul interimar de la Piatra-Neamț. Plecarea doamnei Simionică echivalează cu pierderea a minim 5 procente din votul politic de la Piatra-Neamț, deoarece, ne place sau nu, doamna Simionică se confundă cu PSD-ul, fiind cea care a ținut mai bine sau mai rău acest partid foarte mulți ani de zile.
Problema PSD-ului este una cât casa, deoarece oamenii încep să plece, nu de la un partid mic, ci de la unul care deține 90% din primarii din județ și conducerea Consiliului Județean Neamț, un partid care a adus în Neamț cei mai mulți bani la CJ Neamț de când funcționează această instituție și până în prezent. Adevăratele motive pe care le invocă foarte mulți dintre cei care au plecat din PSD și vor mai pleca sunt legate de infatuarea liderilor.
Ca adept al politicilor de stânga, din păcate nu pot concluziona decât că PSD-ul nemțean va simți în curând, la următoarele alegeri, ce înseamnă 9,8 m/s2.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vio spune

    Indiferent din ce partid fac parte ,ar fi bine sa sara din barca in hazna ca acolo le e locul dupa 26 de ani de hotie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate