Campanie umanitară după tragedia din Petricani. 10 copii au rămas fără casă într-un incendiu

0
FOTO: Daniel Nițoaia/Facebook

Luni, 28 octombrie, pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au fost solicitați să intervină în localitatea Țolici din comuna Petricani pentru stingerea unui incendiu la o locuință. 3 adulți și un copil au suferit atac de panică. Aceștia au primit îngrijiri de la echipajele medicale. 2 persoane au fost transportate la spital. (click aici pentru știrea inițială)

În urma incendiului au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 450 mp, bunuri din 6 camere de locuit pe o suprafață de aproximativ 200 mp (aparate electrice, obiecte de mobilier, articole vestimentare, documente, bani, centrala termică, scule utilizate în construcții, materiale pentru instalații electrice și sanitare). Au fost deteriorate pardoseala și planșeul din 3 camere.

Din păcate, în prag de iarnă, familia care a trecut prin acest necaz este greu încercată. Tot ce a mai rămas din casa familiei Nistor sunt zidurile exterioare ale casei. Starea financiară a familiei este una destul de precară, tatăl acestor copii neavând un loc de muncă stabil, iar orice ajutor este binevenit.

Oamenii din comunitatea locală s-au mobilizat şi se doreşte ca până de Crăciun, familia să aibă din nou o locuinţă in care să poată locui, însă nevoia financiară este una foarte mare.

Un îndemn de ajutor vine de la Daniel Nițoaia într-o postare pe Facebook:

Daca Dumnezeu vă pune pe inimă să întindeţi o mână de ajutor acestei familii, o puteţi face, trimiţând ajutorul dvs. în conturile bancare deschise la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ
Cod SWIFT: RNCBROBU
CUI: 361757
TITULAR CONT: NISTOR VALERICĂ
CONT LEI: RO03RNCB0199040685600003
CONT EURO: RO57RNCB0199040685600001
Pentru mai multe detalii, puteţi contacta familia Nistor, la numerele de telefon:
Nistor Valerică: +400749223367
Nistor Estera: +40767680145
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Foto: Claudia Marcu/Facebook

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate