Campanie de strângere de cărți și jucării, la Biblioteca Judeţeană “G. T. Kirileanu”

0

campanie-biblioteca

Biblioteca Judeţeană “G. T. Kirileanu”, prin Centrul de Informare Comunitară (Locală și Europeană), cu sprijinul voluntarilor bibliotecii, lansează instituțiilor și organizațiilor non-guvernamentale din județul Neamț invitația de a participa la o campanie de strângere de cărți și jucării pentru copiii din cartierul Speranța și pentru dotarea ludotecilor ce funcționează în cadrul bibliotecilor publice din comunele județului Neamț.

De asemenea, Biblioteca Județeană, se adresează și celor mai tineri dintre cititorii săi care doresc să-i ajute pe cei mai puțin norocoși decât ei.

Instituția de cultură nemțeană își propune astfel, să ofere de Sfântul Nicolae și de Moș Crăciun, bucurii copiilor care vor găsi, în acest fel, la bibliotecă, un spațiu al poveștilor devenite realitate.

Așadar, începând din data de 22 noiembrie la Centrul de Informare Comunitară al Bibliotecii Județene sunt așteptați, cu informații și detalii suplimentare, toți cei care vor să se alăture acestei campanii, pentru a face, de sărbători , o bucurie unor copii cu care soarta a fost mai puțin darnică.

Adrian Alui Gheorghe, directorul Bibliotecii Județene: “E o campanie cu o mare încărcătură morală, e un mod de conştientizare a faptului că trăim unul lîngă altul, că toţi sîntem răspunzători de situaţia celui de alături. Suntem convinşi că foarte mulţi dintre cititorii noştri vor fi parte în acest proiect, ne bucură faptul că voluntarii noştri reacţionează cu multă solicitudine atunci cînd e vorba de chestiuni cu mare încărcătură umană şi morală.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate