Demascarea minciunii PNL !

3

Dacă adunăm promisiunile PNL din toate județele ne dăm seama că liberalii sunt disperați și vor voturi cu orice preț. Dacă adunăm numai poveștile legate de șosele, vedem că pentru a se realiza ce spun liberalii e nevoie de tot bugetul României pe 5 ani și ar minte-pnltrebui să muncească, timp de 10 ani, doar la făcut străzi toată populația României, de la cel cu țâța în gură până la cel cu barba sură.

Promisiunile marca PNL se mai referă la parcuri industriale, aeroporturi, incubatoare de afaceri, sisteme de irigații, locuri de muncă, spitale, școli și multe alte lucruri pe care liberalii le promit cu disperare crezând că alegătorii pot fi prostiți la infinit. Mai concret spus, liberalii, adică foști PDL-iști, își propun să realizeze în mandatul viitor mai mult decât s-a realizat în ultimii 50 de ani în România, ceea ce e clar pentru toată lumea, chiar și pentru mincinoșii care promit, că este imposibil.

Liberalii cred că suntem atât de proști încât nu vedem dincolo de gardul localității unde trăim și nu ne vom întreba niciodată cum fac ei de promit investiții masive la toată lumea, din toate cele peste 300 de localități ale României. Este adevărat că la o primă vedere, local, dezideratele PNL-iștilor nu par nerealizabile dar adunând tot ce au promis în toată țara iese la iveala prosteala națională pe care liberalii încearcă să o facă.

Pentru a se realiza ce își propun liberalii să facă în mandatul viitor ar fi nevoie ca bugetul României să crească de 25 de ori, locurile de muncă să se înzecească și populația să se tripleze.

Domnilor de la PNL, sau mai bine zis domnilor PDL-iști, gata cu prosteala. Suntem în 2016 și ce faceți voi este un afront adus inteligenței alegătorilor.
Românii au acces la internet și alegătorii din Neamț văd ce promit liberalii din Alba, cei din Constanța văd ce promit liberalii din Timișoara și orice om normal la cap vede că promiteți să faceți într-un mandat mai mult decât a făcut Ceaușescu în 22 de ani de comunism când chiar se construia infrastructură în România.

Sursa www.ziartarguneamt.ro

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Sescu Felix spune

    si ceilalti sunt „ingerasi „!!

  2. Cristina Moldovanu spune

    Și nu numai PNL

  3. Jolie Belle spune

    Numa’ liberalii? :)))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate