Polițiștii au confiscat aproape 2.700 de țigarete și 5 litri de alcool de contrabandă

1

În ziua de 20.11.2016, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, au acţionat în piața din carterul Dărmăneşti şi în piața centrală, din mun. Piatra Neamţ pe linia prevenirii şi constatării actelor de comerţ ilicit şi contrabandă. Cu această ocazie, în Piața Dărmănești au fost depistați doi bărbați, de 57 și 65 de ani, din Piatra Neamț care dețineau pachete de țigări și țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă. De la prima persoană au fost ridicate 22 de pachete de țigări, respectiv 437 de țigarete, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, care ar trebui supuse unui regim vamal. Din standul celui de-al doilea bărbat au fost ridicate 20 de pachete ţigări, fără timbru de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate în Piața Haralambie, au fost confiscate 95 de pachete țigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, precum și cantitatea de 5 litri alcool, marfă susceptibilă a proveni din contrabandă.

În urma acțiunii au fost întocmite patru dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiuni de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ion Românu' spune

    Au confiscat 5 litri de alcool?😂😂😂Mai oameni buni, orașul ăsta geme de hoți şi cerșetori care-şi fac de cap ca într-un sat fără caini şi voi desfasurati acțiuni de genul ăsta, cu rezultate demne de cascadorii râsului?! Penibili!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate