Bănci de 22.000 lei și coșuri de gunoi de 11.000 lei la Piatra-Neamț – nici un vinovat

1

În februarie 2013 (clic aici pentru articol) în patrimoniul municipiului Piatra-Neamț au fost introduse prin hotărâre de consiliu obiecte de mobilier stradal la niște prețuri astronomice.
– bănci la 2.196 lei vechi bucata
– stâlpi cu bec și panou solar la 7.405 lei
– coșuri de gunoi la 1.100 lei

La acea vreme am spus că totul este un jaf la drumul mare și am sperat ca cei care vor fi aleși în viitor de pietreni să le reprezinte interesele în consiliul local să pună vinovații să aducă banii înapoi. Din păcate, orice au spus toți în campanie a fost uitat și s-a pus batista pe țambal, aceste obiecte fiind în continuare în inventarul municipiului Piatra-Neamț iar cei care s-au îmbogățit rămânând cu banii în buzunare.

Pentru toate aceste tipuri de dezvăluiri despre cum s-a furat în municipiul Piatra-Neamț am avut de suferit și avem în continuare deoarece unii dintre cei cărora le-am deranjat hoțiile au început din nou să prindă tupeu și în loc să mulțumească divinității că au scăpat ei se cred de neatins.
Surpriză! O luăm de la capăt! Hai pa!

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. gigi spune

    mai cititi Tiganiada de Budai Deleanu…romanii sunt tigani…tinem coada sus dar asta este adevarul….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate