Băi băiatule! Ce deștepți sunt unii liberali din Parlament…

0

Știți cu toții că PNL a depus acum aproximativ două săptămâni o inițiativă legislativă pentru interzicerea tuturor pensiilor speciale.

„Sunt eliminate toate privilegiile financiare pentru deputați și senatori, pentru judecători și procurori, pentru militari și polițiști, pentru funcționarii publici cu statul special, pentru membrii corpului diplomatic și consular al României, pentru membrii Curții Constituționale și personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviația civila din Romania, adică tot ceea ce înseamna pensie speciala. Este singura inițiativa de acest fel și așteptam sa vedem ce susținere vom avea din partea colegilor parlamentari” zicea liberalul șef de inițiativă, deputatul Buican.

Câteva săptămâni ne-au frecat urechile liberalii cu pensiile speciale de ziceai că nu știu ce mare minune vor să facă PNL-iștii. De fapt inițiativa era una absolut aberantă, cel puțin în zona pensiilor speciale acordate militarilor din armată, servicii, poliție, etc. Așa de aberantă a fost inițiativă PNL încât nici ei nu au mai suportat să fie așa de deștepți și iată ce au făcut.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate