Parking încasează de la pietreni peste 20.000.000.000 lei vechi anual

4

Firma Parking, controlată de Partidul Mișcarea Populară Neamț, este firma care trage dungi, încasează bani și inventează parcări și acolo unde nu e voie. Această firmă a reușit să își crească cifra de afaceri în ultimul an financiar contabil încheiat cu 466.509 lei. Adică a crescut de la 1,5 milioane pe an la peste 2 milioane pe an.

Deși în teorie un număr mai mare de parcări de la o zi la alta înseamnă o creștere a profitului și o diminuare a costurilor pe loc de parcare, firma Parking tot solicită primăriei mărirea tarifelor pentru locurile de parcare de reședință, parcări pentru care oamenii plătesc anual deja prea mult. Noroc că în afară de consilierii PMP, nimeni, nici cei de la PNL, nici PSD nici ALDE nu votează pentru majorarea tarifelor.

Firma Parking are 14 angajați (casiere, contabile, jurist, vopsitori etc.) și :

Administrator:
Moroșanu Ionul Alin

Consiliu de administrație:
Chebac Mihai
Diaconu Iulian
Secara Lacramioara
Tatomir Alina Mihaela
Oprița Vasile

Asociaţi:

Pradais Elena
Tudose Camelia Narcis
Ciobanu Emilia
Ralea Petre
Coman Aurelia
Marcu Florinel
Dan Vasile Constantin
Oprea Constantin
Campescu Gabriel

Asociaţi persoane juridice:

Municipiul Piatra Neamt
Parking SA
Publiserv SRL
Decor Lux SRL
Compania Municipala de Investitii Urban SA
Salubritas SA
Aqua Calor SA
Ralea C & A Company SA
Altex Impex SRL
Alpin Ag SA

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. ion de la vitei -stejaru spune

  hotie,- nu hotie, asta avem, cand te gandesti ca toate astea erau gratuite, si sunt ale noastre, muncite si chiar amenajate de noi (munci patriotice, munci din intreprinderi, etc).
  de ce sa platim unor firme care au acaparat afacerea asta profitabila? poate ca sa nu ne certam noi pe locuri,
  sunt orase in tara asta draga unde nu platesti nimic pentru asa ceva, numai la piatra s-a aciuat cineva si platesc prostii, sa nu spunem ca multe parcari sunt in jurul blocurilor pentru care proprietarii platesc deja impozite, curata gunoaie si zapada. vazusera-ti parcari curatate de cei care percep taxele? hai sa fim darnici, sa nu comentam…..

 2. Forseti spune

  La mine pe strada (mai la periferie) politia a amendat soferii care isi parcasera autoturismele mai aproape de 25 de metri de intersectie. Parkingul nu se supune legii? Au voie sa traseze parcari pana in coltul strazii? Nu se respecta nici macar legislatia veche, cu 5 metri pana in intersectie.

 3. Florin spune

  Si incalcarea legii pe fata: de es: art 142 alin e) din codul rutier unde se spune ca n-ai voie sa parchezi la mai putin de 25 m de trecerile de pietoni inainte di dupa ele si la fel la mai putin de 25 m de coltul intersectiei la pct f) si deasemenea nu au voie sa traga dungi pe carosabil fara acordul scris al Politiei cnf art 33. Si nici ei nici Xdatasoft nu are asa ceva.

 4. Mmmmmm bbbv spune

  Hoție pe fata. In cluj este 60 ron parcarea pe an.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate