Cat costa un cos de gunoi la Piatra Neamt ?

3

La sedinta de Consiliu Local de maine, unul dintre proiecte prezinta inregistrarea in patrimoniul municipiului a catorva lucruri , dar haideti sa ne miram impreuna :

1. 68 banci – 1.493.790.000 lei vechi,  adica o banca costa 21.967.500 lei vechi .
Nu stim pe ce planeta au externalizat cei de la primarie achizitiile, dar de pe planeta noastra am luat la intamplare o oferta de banci de pe internet unde se pot vedea preturile reale de piata .
ofertabanci

2. Stalpi fotovoltaici 30 bucati – 2.221.730.000 lei vechi, adica un astfel de stalp costa 74.057.666 lei vechi .
Si aici am cautat o oferta pe internet , dar poate nu am cautat unde trebuie .
stalpfoto

3.Piesa de rezistenta o reprezinta cosurile de gunoi , 68 la numar cu o valoare de 752.930.000 lei vechi adica un cos de gunoi costa 11.072.500 lei vechi .
La cosurile de gunoi va putem arata o oferta la o varianta mai buna cum era cazul pubelelor portocalii in care nu ploua ca in noile cosuri de gunoi verzi .
ofertacosgunoi

Am mai vazut ceva de vreo 8 miliarde la alei pietonale si desigur inca 8 miliarde lei vechi la spatii verzi ceea ce ma duce cu gandul la spatiile verzi din cartierul 1 Mai .
gazon-piatra-neamt-4

Maria G.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Bob spune

  Rugaminte: nu mai folositi „lei vechi” in articolele dumneavoastra. Au trecut vreo 8 ani de la denominare.

  ADMIN : Statistica ne omoara ….in Neamt peste 65% dintre oameni calculeaza inca in lei vechi …….

 2. Florin Constantin Roca spune

  Bineinteles ca Primaria Piatra-Neamt achizitoneaza banci si cosuri de gunoi care sunt de cea mai buna calitate si au un pret minim urmat de 6 zerouri in periaoda acesta cand Udrea nu mai arunca cu sacii de bani in Pinalti ma gandesc la ce preturi achizitiona Primaria diferite bunuri in perioada de glorie a PDL!Se plange Pinalti ca nu are bani, dar spre fotbal de la cei mici pana la cei mari arunca cu miliarde, iar pentru drumurile pe care le folosim toti contribuabili nu-l intereseaza, adica este Primar doar pentru interesele personale si clica care-l venereaza.Va dati seama ce valoare are Pinalti,Boc,Falca in PDL in aceste momente de restriste?ei fiind pusculitele pe care se bazeaza partidul in anii grei pe care o sa-i traverseze.Mai rau la Piatra-Neamt PDL care pana mai ieri se ascundea de acest nume imbratisand stindardul APEL schimbandu-si culoarea din portocaliu in verde precum lupul parul a batut palma cu USL pentru a-si atinge scopurile obscure si a putea discredita mai tarziu alianta care e pe val momentan.Oricum functioneaza principiul la vremuri noi tot noi!

 3. Privitor spune

  Analizati aceste preturi, astfel, veti intelege esenta bataliei politice a famigliei portocalii, natura dispretului, acestora, fata de multimea buzunarita si sursa reusitelor in afaceri a membrilor familiei Stefan „cel Mare” si apropiatilor acestuia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate