Avarie majoră la rețeaua de apă de pe b-dul Traian și străzile adiacente

3

În urma unei avarii aparute la rețeaua de distributie a apei potabile, s-a recurs la sistarea furnizării apei potabile, în Piatra-Neamț, pe Bulevardul Traian, precum și pe străzile adiacente, astăzi, 4 august, începand cu ora 08:10, până la remedierea avariei.

ApaServ își cere scuze față  de utilizatorii afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp.

Până la această oră, nu s-au semnalat situații de urgență, în condițiile în care este cod portocaliu de caniculă, iar cetățenii au nevoie de apă potabilă. ApaServ a oferit asigurări că dacă lucrările decurg bine, se va relua furnizarea apei potabile în curând.

Actualizare: Sistarea furnizării apei potabile a afectat și comuna Dumbrava Roșie, comuna Săvinești, orașul Roznov, comuna Zănești. 

Revenim cu detalii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Gabriela Balan spune

  S-a facut deja!

 2. mickey999 spune

  ApaServ isi cere scuze si ….isi trimite cu pioshenie angajatzii pe la usile cetatzenilor cu flori si doua galetushe de mure in semn de respect si adinca pretzuire pentru fraierii care platesc pretul la apa de parca ar fi adusa direct din vreun ghetzar ultra-pur, ulta-miraculos…din ala care iti da tineretze fara taxe si viatza fara nevasta guraliva si antipatica

  ( Ce? Va asteptati la Tinerete fara Batrinetze si Viatza fara de Moarte?? Cui i-ar trebui asa ceva daca ar trebui sa plateasca taxe la infinit si sa traiasca cu o nevasta guraliva si antipatica mii si mii de ani???? )

  🙂 🙂 🙂

 3. Mihaela Podaru spune

  La noi a venit apa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate