Ansamblul din Algeria nu va mai participa la Festivalulul Internaţional de folclor „Ceahlăul”

1

Din motive independente de voinţa organizatorilor, Ansamblul Asociației Culturale ”EL ASSA EL DHAHABIA” din Algeria nu va mai participa la ediţia a XX-a a Festivalului Internaţional de folclor „Ceahlăul”.

Alături de grupurile din Israel, Muntenegru, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Brăila, vor mai sosi la Piatra-Neamţ formaţii folclorice din Ucraina, Olt şi Suceava

Ediţia din 2017 a Festivalului Internaţional de Folclor va debuta astăzi, la ora 18:00,  cu parada participanţilor şi portului popular centrul oraşului Piatra-Neamț.  Începând  cu ora 19:00, lângă Turnul lui Ștefan cel Mare, publicul se va bucura de spectacolul propriu-zis.

Localităţile care vor găzdui spectacole în cadrul festivalului sunt Tîrgu Neamţ, Durău (comuna Ceahlău), Bicaz şi Piatra-Neamţ, în municipiul reşedinţă de judeţ urmând să aibă loc spectacolele festive de deschidere şi de închidere a ediţiei curente.

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, sprijinit de finanţarea Consiliului Judeţean Neamţ, este organizatorul acestui eveniment devenit de mulţi ani tradiţional pentru zona noastră.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. xx spune

    Si asa erau prea multe comparativ cu Vaslui unde au fost 9 formatii straine cu 300 artisti si 600 artisti romini

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate