Anchetă la familiile afectate de incendiul produs la blocul de pe Aleea Viorelelor din Piatra-Neamț

2

Prefectul Vasile Panaite a solicitat conducerii Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț să efectueze, în regim de urgență, anchete sociale la familiile afectate de incendiul produs, săptămâna trecută, la blocul de locuințe de pe Aleea Viorelelor din municipiul Piatra-Neamț.

Prefectul de Neamț s-a întâlnit cu o parte dintre proprietarii apartamentelor cu care a discutat pe această temă și i-a asigurat de întreaga sa susținere.

”Am cerut să fie realizate anchete sociale la familiile care locuiesc la ultimul etaj al blocului și, în câteva zile, dosarele vor fi înaintate la Guvern. Am discutat și cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și a dat asigurări că va face și el toate demersurile instituționale pentru ca acești oameni să fie sprijiniți financiar cât mai curând posibil”, a declarat prefectul Vasile Panaite.

Dosarele ce vor fi realizate în urma anchetelor sociale vor fi înaintate Ministerului Muncii și Justiției Sociale pentru acordarea ajutoarelor de urgență.

Detalii de spre acest subiect găsiți și în următoarele articole

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. mickey999 spune

  Cum asa ? Prefectul s-a intilnit, discutzii , chestii…NU E BINE!

  Trebuia sa fie trimisa o echipa de fortze speciale , sa-i ia la bataie pe pensionari in timp ce ar fi fost intrebati :

  „Care ai pus ,ma, foc la bloc….amnaru’ si america ma’tii de pensionar ! Recunoaste ma! Ai vrut sa umfli banii pe asigurare, da??”

  🙂 🙂 🙂

 2. Arsinel Ionel spune

  Ne vom ocupa la fel de repede cum ne-am ocupat si de piata, exceptie fiind unul din apartament, unde locuieste o batranica, neam cu mine…si mai ales ca saraca isi platise si „rca-ul” pe locuinta…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate