Amendă de 10.000 de lei după vaccinarea cu 3 doze de AstraZeneca în Neamț

2


DSP Neamț anunță că a fost finalizată cercetarea situației întâlnite în cadrul centrului de vaccinare unde s-a remarcat faptul că 3 persoane au fost vaccinate cu doza 3 de vaccin AstraZeneca.

Echipa de control a aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei coordonatorului centrului de vaccinare pentru nerespectarea prevederilor instrucțiunilor privind vaccinarea, în vigoare.

Reamintim următoarele:
• Conform instrucțiunii CNCAV nr. 242, in România se poate efectua, din data de 28 septembrie 2021 o doză de rapel (booster) NUMAI cu Pfizer sau Moderna la toate persoanele care au fost vaccinate cu două doze din vaccinurile Pfizer, Moderna și Astra Zeneca, după cel puțin 6 luni de la administrarea dozei a 2-a.
• Direcția de Sănătate Publică Neamț a transmis, de fiecare dată, cu celeritate, către toate unitățile vaccinatoare din județ instrucțiunile CNCAV, spre conformare.
• Prevederile instrucțiunilor au fost publicate în comunicatele de presă ale instituției, la momentul apariției lor
.”, a transmis DSP Neamț într-un comunicat de presă

2 Comentarii
  1. Georgina spune

    Eu nu inteleg,de ce lumea se vaccineaza cand acest vaccin nu este aprobat.Multi fac virusul asta cand fac vaccinul.Sant restrictii dar bunul dzeu ne va ajuta daca credem in el.

  2. Lica spune

    Acu pe bune,ce treabă are guvernul cu neatenția și lipsa de implicare a personalului din acel centru de vaccinare.Ne-am obișnuit să ne supravegheze sau supervizeze mereu cineva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate