Apel către cititorii noștri, în pragul iernii: primiți un ghemotoc? (IMAGINI)

5

Iubesc această căsuţă
Pentru că-mi oferă, odată cu-înseratul,
Pauză pentru odihnă, odihnă pentru labe
Şi-un loc de care să îmi leg lătratul
(Arthur Guiterman)

Avem din nou un mesaj care sperăm să ajungă acolo unde trebuie și ne dorim să credem că în ciuda tuturor greutăților cu care ne confruntăm în special în această perioadă, nu am uitat totuși să fim oameni, să iubim, să repectăm dreptul la viață.

Căutăm printre voi, cititorii noștri, șase oameni buni pentru tot atâtea suflete lipsite de apărare. I-am „intervievat” și am concluzionat că sunt – fără doar și poate – candidații de top pentru familiile care își doresc cu adevărat un nou membru al familiei, un camarad de nădejde, o supradoză de iubire care, la drept vorbind, nu se găsește pe toate drumurile…decât dacă vine sub forma unui ghemotoc cu un botic umed și musai codiță.

Sunt trei juniori și trei domnișoare care vor fi de talie medie (leit mami) și care vor putea fi adoptați abia peste aproximativ 3 săptămâni – așadar este timp destul pentru a vă decide și a rezerva un puiuț. Nu sunt bibelouri, nu se vor a fi cu titlu de cadouri pentru copii și nici nu merită condamnați la o viață într-un lanț de 2 metri, pe zăpada rece. Sunt suflete care simt foamea, frigul, durerea și nepăsarea la fel ca noi, prin urmare vă rugăm să nu dați curs primului impuls dacă nu considerați că vă puteți asuma responsabilitatea unui suflet cu tot ceea ce presupune acest lucru (și presupune multe..).

Dacă sunteți interesați și considerați că puteți face loc în casele și sufletele voastre pentru o burtică mereu caldă, vă rugăm să solicitați informații (sau să rezervați un ghemotoc) la numărul de telefon 0754635633. Piticii se află în Piatra-Neamț.

5 Comentarii
 1. Balan Denisa Petronela spune

  Sunt interesata de un cățeluș
  Îmi puteți da un răspuns

  1. Ziar Piatra Neamt spune

   Sunati la numarul din anunt pentru detalii.

 2. Ana-Alexandra spune

  Preț…

 3. Horea Narcis Eduard spune

  Sunt interesat de un catelus

  1. Munteanu Mihaela spune

   Iau eu un ghemotoc, mascul, daca se poate. Am deja un Labradoodle si nu vreau sa facem puiutzi, asha ca un mascul ar fi ce putem lua la noi. Multumesc anticipat ptr raspunsul dvs

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate