Am spus că e țeapă acțiunea de împădurire a primăriei?

0

În urmă cu aproximativ o săptămână, primăria Piatra-Neamț ne păcălea că va planta 6.700 de puieți de stejar și frasin. Iată anunțul primăriei.

Aproape că ne mustra puțin conștiința că am criticat aceasta acțiune de imagine (click aici). O fracțiune de secundă ne-am făcut și autocritica, deoarece chiar și o acțiune de imagine dacă are ca rezultat plantarea a mii de stejari… Dar iată că azi a avut loc mare acțiune și cei de la primărie nu ne-au ”dezamăgit”, confirmând suspiciunile noastre. Cei 6.700 de puieți s-au rărit cu câteva mii și în loc de stejar și frasin s-au transformat în salcâmi.

Priviți. Au mers să planteze salcâmi în loc de stejari și au luat cu ei curent, microfoane, boxe, corturi, măsuțe, ceiuțuri, cafeluțe, bannere, măști, plus zeci de poze în toate pozițiile și în toate variantele de grup. Interesant este că deși inițiativa părea a PNL, ea a fost mult mai bine fructificată ca imagine de USR care au înfipt și o lopată în pământ ca să apară în poză. Spuneți voi! Cine își lasă vreodată lopata așa?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate