Plantare de arbori și arbuști pentru poze la Piatra-Neamț

1

Primăria municipiului Piatra-Neamț anunță că în data de 10 aprilie ”va avea loc o amplă activitate de plantare de arbori și arbuști ” în cadrul campaniei “Plantăm Viitorul””. Se vor planta 6.700 de puieți de stejar și frasin pe o suprafață de 1,34 ha situată în apropierea străzii Gheorghe Doja unde au terenuri niște politicieni și speră, probabil, ca noua perdea forestieră să mai oprească din gunoaiele care zboară de la groapa de gunoi spre terenurile lor și astfel să le mai crească valoarea pentru o eventuală vânzare a acestora.

Deoarece treaba cu terenurile e doar o suspiciune, revenim la abureala primăriei cu ”o amplă activitate de plantare de arbori și arbuști”. Pentru o corectă informare vă prezentam mai jos o poză de acum aproape 100 de ani de la pepinierele din Neamț ca să vedeți cum arăta ”o amplă activitate de plantare de arbori și arbuști” nu ce fac băieții de la primărie ca să se pozeze. Chiar devine iritant și de natură să ofenseze inteligența pietrenilor modul în care primăria prezintă ca mari realizări niște activități minuscule făcute majoritatea în scop de ședință foto.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. GABRIEL spune

    Pe când niște stabilizări de teren pe Cozla? Prin plantări de arbori, desigur.
    Don Pinalti cu experții lui au mușcat din Cozla făcând pârtii. Dealul o ia la vale. Nămolul de pe strada Petru Rareș nu vine din asfalt, vine de pe Cozla.
    Regret că nu pot trimite poze.
    Poate le faceți dumneavoastră. De la Lidl Dărmănești se vede foarte bine cum arată malurile curgătoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate