A rămas pe drumuri după ce flăcările i-au luat soția și casa – O viață chinuită, un om ce are nevoie de ajutor

0
Bătrân rămas pe drumuri, Neamț

Cât de crudă poate fi viața asta uneori. Cum e să te vezi imobilizat într-un scaun cu rotile, în fața propriei case în flăcări? E crunt, dar și mai crunt este să știi că în acea casă se află persoana cu care ți-ai împărțit propria viață, propriile bucurii, supărări, bogății, neajunsuri. Cum e să vezi că nu poți face nimic, dar chiar absolut nimic pentru a salva persoana care ți-a fost alături o viață întreagă și cu care împarți zilele chinuite ce v-au mai rămas? Nu poți decât să strigi, să urli după ajutor, dar uneori nu se mai poate face nimic.

Cam asta este întâmplarea tragică prin care a trecut un bărbat din satul Doina, comuna Girov, Neamț. Bietul om, și așa chinuit de viața asta crudă, a asistat neputincios, dintr-un scaun rulant, la dezastrul ce avea să îi ia tot ce avea mai de preț, consoarta și casa. (articolul complet aici – click)

Soția acestuia, și ea imobilizată la pat, a sfârșit în chinuri groaznice astăzi, sub ochii lui, în urma unui incendiu ce le-a cuprins căsuța.

Vecinii au transmis un mesaj prin care roagă persoanele cu posibilitate să ajute la plasarea bărbatului într-un cămin, pentru că astăzi soarta l-a lovit încă o dată, o lovitură crâncenă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate