A rămas pe drumuri după ce flăcările i-au luat soția și casa – O viață chinuită, un om ce are nevoie de ajutor

0
Bătrân rămas pe drumuri, Neamț

Cât de crudă poate fi viața asta uneori. Cum e să te vezi imobilizat într-un scaun cu rotile, în fața propriei case în flăcări? E crunt, dar și mai crunt este să știi că în acea casă se află persoana cu care ți-ai împărțit propria viață, propriile bucurii, supărări, bogății, neajunsuri. Cum e să vezi că nu poți face nimic, dar chiar absolut nimic pentru a salva persoana care ți-a fost alături o viață întreagă și cu care împarți zilele chinuite ce v-au mai rămas? Nu poți decât să strigi, să urli după ajutor, dar uneori nu se mai poate face nimic.

Cam asta este întâmplarea tragică prin care a trecut un bărbat din satul Doina, comuna Girov, Neamț. Bietul om, și așa chinuit de viața asta crudă, a asistat neputincios, dintr-un scaun rulant, la dezastrul ce avea să îi ia tot ce avea mai de preț, consoarta și casa. (articolul complet aici – click)

Soția acestuia, și ea imobilizată la pat, a sfârșit în chinuri groaznice astăzi, sub ochii lui, în urma unui incendiu ce le-a cuprins căsuța.

Vecinii au transmis un mesaj prin care roagă persoanele cu posibilitate să ajute la plasarea bărbatului într-un cămin, pentru că astăzi soarta l-a lovit încă o dată, o lovitură crâncenă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate