Actrița Alina Petrică și regizorul Bobi Pricop, ambii din Piatra-Neamț, nominalizați la premiile Uniter

0

Actrița Alina Petrică și regizorul Bobi Pricop, ambii originari din Piatra-Neamț, sunt nPetricăominalizați la premiile UNITER.
Alina Petrică este nominalizată la categoria “cea mai bună actriță în rol principal”. Juriul a avut-o în vedere pentru rolul titular din spectacolul ”Aglaja”, la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”.
Tot pentru rolul făcut în spectacolul  ”Aglaja”, la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului de Teatru de la Piatra-Neamț, Alina Petrică, a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță.  De asemenea , producția ”Aglaja” a primit  premiul pentru cel mai bun spectacol al festivalului.

Despre actrița Alina Petrică puteți citi aici.

La categoria ”Cea mai bună regie” Regizorul Bobi Pricop a fost nominalizat pentru spectacolului ”OBobi-Pricop întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții”, la Teatrul Național “Ion Luca Caragiale” București (TNB).

Bobi Pricop este regizorul primei premiere din 2017 de la Teatrul Tineretului, ”Un stejar”, de Tim Crouch. Spectacolul a debutat sâmbătă, 4 februarie, cu  participarea extraordinară a actorului Claudiu Bleonț.
Detalii despre spectacolul ”Un stejar” aici.

Gala Uniter va avea loc luni, 8 mai, la Teatrul Național din Timișoara. Juriul de nominalizări a fost format din critici de teatru: Monica Andronescu, Alice Georgescu şi Mircea Morariu. Spectacolele care au intrat în atenţia juriului sunt cele care au avut premiera în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2016

Lista cu nominalizări  aici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate