Lațuri puse de braconieri, confiscate de ANCBP Neamț și predate jandarmilor montani

3

paduri

Marți, 21.02.2017, inspectorii ANCBP NEAMŢ (Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării Neamț), alături de voluntarii asociației și cu sprijinul Asociației de Vânătoare AVPS LUPUL CENUȘIU, într-o acțiune de monitorizare pe linia combaterii braconajului cinegetic pe fondul de vânătoare 17 SCHIT au găsit un număr de 6 lațuri amplasate în vederea folosirii la braconajul animalelor sălbatice.
S-a procedat la anunțarea organelor abilitate și predarea acestora către Postul de Jandarmerie Montană Bicaz din cadrul IJJ NEAMŢ.
Și pe această cale, ANCBP NEAMȚ mulțumeste asociației AVPS LUPUL CENUȘIU, cât și Postului de Jandarmi Montani Bicaz din cadrul IJJ NEAMŢ pentru sprijin și pentru seriozitatea de care au dat dovadă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Anton M Emilian spune

    Am avut fericirea si norocul ca voluntar sa particip la o actiune alaturi de acesti oameni…voi nu stiti ce se ascunde in spatele unor rezultate mari cat timp si daruire, implicare si restul pot avea oamenii acestia.Jos palaria si respect!

  2. Ana Maria Sofroni spune

    La puscarie !

  3. D.j. Max Dragos spune

    Astfel de actiuni ar trebui sa aiba loc saptamanal, pt a putea proteja vanatul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate