A fost publicat locul și modul în care va fi omorât Gabriel, iar autoritățile nu au împiedicat uciderea lui

1

În cel mai agresiv și morbid mod, depășind limitele deontologiei jurnalistice, a fost anunțat în ziarpiatraneamt.ro că un om pe nume Gabriel, din comuna Săvinești – jud. Neamț, prezentat cu foto/video, va fi omorât de o mașină în zona Săvinești. Aseară, acel om a fost omorât de o mașină în zona Săvinești.

S-a atras atenția autorităților nemțene în mai multe rânduri că acest om cu probleme psihice va fi omorât de o mașină dacă nu se face ceva, iar poliția din Săvinești, în loc să se ocupe ca omul să ajungă în fața unei comisii medicale, i-au tot dat amenzi pe care oricum el nu le plătea.

Este incredibil și unic în lume. Cel mai citit ziar dintr-un județ să scrie mai multe articole despre un om, să îl prezinte cu nume și față și să anunțe public autoritățile exact cum va muri acel om și locul unde va muri, iar autoritățile să nu împiedice moartea lui.

Pentru a salva viața acestui om ziarpiatraneamt.ro a încălcat toate normele jurnalismului și a prezentat această persoană cu probleme psihice cu toate datele de identificare.

Pentru a salva viața acestui om ziarpiatraneamt.ro a depășit orice normă a bunului simț anunțând cum și unde va fi omorât.

Pentru a salva viața acestui om ziarpiatraneamt.ro a oferit public autorităților dovezi foto și video care susțineau pericolul iminent.

Un record morbid să anticipezi într-o publicație locul și modul în care va fi omorât un om și totul să se petreacă exact așa. Un record făcut posibil nu de o putere de anticipare paranormală a unui jurnalist, ci de nepăsarea autorităților din Neamț!

Iosub Robert

Articole pe tema omului omorât ieri!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ion spune

    Pentru cunoștință dumneavoastra dle jurnalist internarea nu o face Politia ci Instanta de Judecata la propunerea serviciului de asistenta sociala a Primariei Savinesti al cărui primar tot i-ati făcut reclama in ziarul dumeavoastra

    ADMIN: Serviciile sociale din comuna nu au medic care să aibă pregătirea necesară să solicite internarea nevoluntară iar decedatul nu avea istoric medical ca să justifice internarea fortată. In astfel de cazuri LEGEA spune că reprezentanţii poliţiei, jandarmeriei, parchetului sau ai pompierilor pot fi cei care cer internarea fortata.

    Mai spune LEGEA că în cazul în care comportamentul persoanei în cauză este vădit periculos pentru sine sau pentru alte persoane, transportul acesteia la spitalul de psihiatrie se realizează cu ajutorul poliţiei, jandarmeriei, pompierilor, în condiţiile respectării tuturor măsurilor posibile de siguranţă şi respectării integrităţii fizice şi demnităţii persoanei.

    Vorbim despre o situație de INCĂLCARE A LIBERTATILOR INDIVIDULUI prin internarea lui fortată sau prezentarea in fata unei comisii psihiatrice contra vointei lui. Asta nu o face primarul, asistenta socială, preotul sau presa…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate