Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 21 iunie 2019
  • :
  • :

[VIDEO] Dacă nu se găsesc soluții pentru Gabriel din Săvinești, există un risc real să fie omorât de o mașină

Acestea sunt doar câteva dintre situațiile descrise de noi care îl implică pe Gabriel din comuna Săvinești, un bărbat care creează mereu probleme în trafic sau localnicilor.

De nenumărate ori acesta traversează strada fără să se asigure, se întinde efectiv pe carosabil, este un pericol real pentru el însuși și participanții la trafic.

Ieri am primit filmarea de mai jos de la un cetățean în care se vede cum acesta s-a întins efectiv pe carosabil. După ce foarte multe mașini l-au ocolit, într-un final un șofer a oprit și l-a mutat pe spațiul verde. Oamenii au sunat la 112 și s-au deplasat la fața locului echipaje de ambulanță și poliție chiar dacă mai era o urgență în acel moment.

Bărbatul are probleme grave de comportament, iar dacă nu va fi luat și dus undeva de autorități există riscul real să fie omorât de o mașină.
Un comentariu la “[VIDEO] Dacă nu se găsesc soluții pentru Gabriel din Săvinești, există un risc real să fie omorât de o mașină

  1. Florin

    Ori sa de-a cei de la Poliție. S P R o Informare , Comunicat. CUM că. Gabita. are o , Colaborare cu Ei de genul cum. e prin. Pelicula VIRAJ Periculos ,unde pe atunci. maiorul. PETRIA realiza un STUDIU de CAZ , La. fel. Sunt. REALE Șanse. ca. Gabitu in loc de Mai numără ,numără , Mai Trebuie ,La i omorât pe fratemi u SA de-a peste. Unul ,care printr-o POACA sa Reușească un MIRACOL ce Nu au reușit o echipa de medici psihiatri . Ori Ferească D zeu sa l Mântuiască Izbăvească .

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *